Nieuwsbrief Aanbieders week 18

Nieuwsbrieven worden origineel via Mailchimp verstuurd. Na versturen verschijnen ze in gewijzigde opmaak op deze website. De originele nieuwsbrief is via deze link te bereiken.

Algemeen 

Tot ziens! 

Per 5 mei ben ik niet meer werkzaam bij het contractmanagement van SDF. Ondanks de dynamische omgeving en boeiende onderwerpen binnen het sociaal domein, heb ik besloten mij verder te ontwikkelen door het volgen van een master. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en wil al mijn contacten via deze weg hartelijk danken voor de interessante gesprekken en de prettige samenwerking, waarbij altijd naar een oplossing wordt gestreefd. 
Voor vragen over Beschermd wonen kunt u zich wenden tot contractmanagement@sdfryslan.nl.
Alina Enting is per 1 mei werkzaam als contractmanager bij Sociaal Domein Fryslân.

Wie weet, tot in de toekomst.
Milou Tijmensen

Inkoop 2018 

Informatievideo 'Aanmelden SDF tenders' beschikbaar

Bent u aanbieder en wilt u deelnemen aan de aanbestedingen voor 2018? Vanaf nu hebben wij een informatievideo beschikbaar via You Tube. In deze video wordt u stap voor stap begeleid bij uw aanmelding voor de aanbesteding. U kunt de video hier bekijken.

Deelnemen aan de aanbesteding 2018

In de afgelopen twee weken zijn de verschillende aanbestedingen vanuit Sociaal Domein Fryslân gepubliceerd op Negometrix. Om uw belangstelling kenbaar te maken of u aan te melden voor de aanbesteding, en daarmee in aanmerking te komen voor contractering, dient u een account aan te maken op Negometrix. Met dit account kunt u de aanbestedingsdocumenten lezen en uw aanmelding indienen. Wij werken niet met een lijst van potentiële aanbieders.
 
Vanaf dit moment verloopt ook alle (formele) communicatie over de Inkoop 2018 via Negometrix. Dit zal het geval zijn zolang als de aanbestedingsperiode loopt.
 
Afgelopen maandag, 1 mei, vond er een informatiebijeenkomst plaats rondom de aanbestedingsprocedure. Was u niet in de gelegenheid om hierbij aanwezig te zijn of wilt u de presentatie op uw gemak terugkijken? Download deze dan hier.