Inkoop Jeugdhulp 2022

De komende periode gaan de Friese gemeenten de contractering van de jeugdhulp in Fryslân opnieuw organiseren voor 2022 en verder. Hiervoor heeft SDF de projectgroep ‘Inkoop jeugdhulp 2022’ ingericht. Op deze projectpagina en via de nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Belangrijke uitgangspunten van het traject zijn onder andere de resultaten uit het rapport Evaluatie van het Friese inkoop- en bekostigingssysteem voor de jeugdhulp’ en een startdocument voor een aangepaste regionale visie.

Zie ook:

 

Planning

Dit najaar organiseert de inkoopgroep digitale sessies met cliënten/jeugdigen (organisaties) en aanbieders. Met deze input maakt de projectgroep de eerste ruwe plannen. Deze presenteren we in een volgende fase in de vorm van een marktconsultatie. Hierin worden de (ruwe) plannen gepresenteerd aan de markt, en willen we graag feedback of deze plannen realistisch en werkbaar zijn. De verwachting is dat dit in januari van 2021 wordt. In maart verwachten we de inkoopstrategie te presenteren en kunnen we vanaf april/ mei 2021 de inkooptrajecten starten.  

planning inkoopjeugd 2022 (onder voorbehoud!)
Planning onder voorbehoud van wijzigingen!

 

 

 

Heeft de informatie op deze pagina u geholpen?
Graag horen we van u waarom niet.
Waar was u naar opzoek op onze website?
Tot slot, hoe tevreden bent u over onze website?